Brit hrana za pse – iskustva, recenzije i cena

Brit hrana za pse poreklom je iz Češke, a veoma često se koristi za ishranu ljubimaca obzirom da je ista vrlo kvalitetna. Postoji više vrsta Brit hrane za pse. To su :

Brit briketi za pse Adult Extra Large Breeds – Ova vrsta hrane predviđena je za pse koji su divovskog rasta, odnosno dostižu težinu do 90 kilograma. Predstavlja kombinaciju piletine i pirinča i njome se najčešće hrane odrasli psi.

Pored ovih sastojaka, ona sadrži još i kukuruz, voćne i biljne ekstrate, pšenicu, kurkumu kao i grožđe. Od vitaminskih dodataka ista sadrži vitamin A, vitamin D3, bakar, jod, selen, gvožđe, magnezijum, a takođe obuhvata i određene antioksidanse.

Količina hrane koja se upotrebljava u zavisnosti je sa težinom psa, kao i sa njegovim godinama. Psu je pored hrane potrebno obezbediti dovoljnu količinu čiste vode koja će im svakodnevno biti na raspolaganju.

Ukoliko je vaš pas konzumirao drugu vrstu hrane, i želite da počnete sa upotrebom Brit hrane za pse, preporučuje se da istu dajete u manjim količinama i da je pomešate sa hranom koju je pas već konzumirao. Ova hrana daje se najčešće u suvom obliku, a takođe možete je i pomešati sa malo vode.

Kada kupite ovu hranu, valjalo bi da je čuvate na hladnom i tamnom mestu. Ista se prodaje u pakovanjima od tri i petnaest kilograma.

Brit briketi za pse Adult Large Breeds – Ova hrana je predviđena za pse koji su velikih rasa, odnosno za one čija težina dostiže od 25 do 45 kilograma. Ova hrana predstavlja kombinaciju pirinča i piletine, i dodatnih sastojaka poput pileće masti, kukuruza, pšenice, voćnih ekstrata i ulja lososa.

Od vitamina u ovoj hrani nalazi se vitamin A, vitamin E, vitamin D3, selen, jod, magnezijum, cink, gvožđe, bakar a takođe i ova hrana obogaćena je antioksidansima.

Kao i u prethodnom slučaju, ovu hranu možete posluživati svom psu u kombinaciji sa vodom a i bez nje. Ukoliko isti nije konzumirao pomenutu Brit hranu do sada, neophodno je da u periodu od prvih pet dana pas koristi ovu hranu u manjoj količini.

Svakako bi trebalo voditi računa o tabeli koja se nalazi na pakovanju gde vam je ukazano koliko hrane vaš pas može pojesti na osnovu svoje težine. Nikako ne bi trebalo da psu dajete više hrane nego što je predviđeno, kako ne bi došlo do prejedanja i različitih zdravstvenih problema.

Pomenuta hrana prodaje se u pakovanju od tri ali i od petnaest kilograma.

– Brit Briketi za pse Adult Medium Breeds – Ovu premium hranu za pse koriste psi koji su srednje veličine, odnosno oni koji podrazumevaju kilažu od 10 do 25 kilograma. Ova hrana takođe se smatra premium hranom i kombinacija je piletine i pirinča. Ista podrazumeva vitamine E, viatmin, A, selen, cink, gvožđe, kalcijum, fosfor, magnezijum, jod i ostale . . .

Ovaj paket hrane takođe ima antioksidanse koji doprinose razvoju vašeg psa.

Kao i kod ostalih proizvoda Brit hrane za pse, i u ovom slučaju važi pravilo da se ista konzumira u kombinaciji sa ili bez vode. Koliko grama hrane će sadržati porcija vašeg psa, zavisi od njegove težine a tabelu istog naći ćete na pakovanju Brit hrane. Ne dozvolite da se vaš pas prejeda kao i da nije dovoljno fizički aktivan.

Pomenuta hrana nalazi se u pakovanjima od jedan kilogram, tri i petnaest kilograma.

Brit Briketi za pse Adult Small Breeds – Pomenuto pakovanje hrane predviđeno je za pse koji su male veličine, odnosno one čija težina dostiže najviše do deset kilograma. Ova hrana konbinacija je piletine i pirinča sa različitim vitaminskim dodacima. Tu spadaju vitamin A, vitamin D, jod, magnezijum, fosfor, selen, gvožđe, cink i ostali.

Takođe, hrana je obogaćena i voćnim i biljnim ekstratima, a sadrži i ulje lososa. Antioksidansi su sastavni deo ove hrane.

Kao i kod svih Brit pakovanja, i u ovom slučaju važe ista pravila. I malim psima ovu hranu bi trebalo servirati prema njihovoj težini, i takođe u kombinaciji sa vodom ili bez nje.

Pakovanje se prodaje od jedan kilogram, tri i osam kilograma.

Brit Briketi za pse Adult Sport – Ovu hranu trebalo bi da konzumiraju psi koji su naročito aktivni i imaju potrebu za energijom, kao i psi koji su radni. Kao i kod ostalih pakovanja, važe ista pravila za konzumiranje hrane prema težini pasa.

Iskustva i recenzije

Prema iskustvima vlasnika pasa, možemo zaključiti da se ova hrana veoma često koristi u ishrani pasa. Ista se smatra vrlo kvalitetnom obzirom na sastojke koje sadrži i povoljno utiče na rast i razvoj pasa.

Posebno se ističe značaj Brit hrane Adult Sport, koja psima obezbeđuje dovoljno energije. Takođe, vlasnici smatraju da je ova hrana isplativa jer sadrži dobar balans između cene i kvaliteta.

Cena

U zavisnosti od pakovanja Brit hrane, cena ovih proizvoda je različita. Naime, za kilogram Brit hrane izdvojićete oko 300 dinara.

Tri kilograma pomenute hrane košta oko 800 dinara. Za osam kilograma potrebno je da izdvojite oko dve hiljade dinara, dok za veliko pakovanje Brit hrane potrošićete oko tri hiljade dinara.

Sponzorisano:

Povezani postovi