Cibau hrana za pse – iskustva, recenzije i cena

Na našem tržištu možete naći veliki izbor hrane za svog psa koju možete nabaviti odlaskom u neki pet centar ili putem interneta. Različiti proizvođači donose različite cene, ali među njima posebno se ističe Cibau hrana za pse.

U ponudi možete pronaći proizvode koje ćemo navesti u daljem delu teksta.

Puppy Mini Cibau

Pomenuto pakovanje hrane namenjeno je štencima koji pripadaju malim rasama.

Takođe ista se može koristiti kako bi se prehranile kuje koje su skotne. Obzirom da je hrana veoma bogata vitaminima i mineralima, dobro će im doći konzumiranje iste.

Da bi oporavak kuje nakon okota bio brži, takođe je neophodno istoj obezbediti hranu koja je kvalitetna i koja će joj vratiti snagu i poboljšati njeno celokupno zdravstveno stanje. Prema rečima stručnjaka, pakovanje Cibau Puppy Mini takođe možete koristiti i prilikom hranjenja kuje koja se okotila i doji svoje mladunce.

Sastav ove hrane sadrži sveže pileće meso koje je ovom prilikom dehidrirano, potom kukuruz, rižu, riblje brašno kao i riblje ulje.

Takođe, u ovoj hrani nalazi se i biljno ulje kaša koja je osušena od korena repe a i pileća mast. U pomenuti proizvod nalazi se i natrijum hlorid, kao i pivski kvasac u sušenom obliku.

Kao što smo već napomenuli, u pomenutom proizvodu nalazi se veliki broj vitamina i minerala. Shodno tome, u Puppy Mini Cibau nalazi se vitamin A, vitamin E, vitamin D, vitamin B2, niacin i veoma značajan vitamin C. Pantotenska kiselina kao i folna kiselina sastavni su deo pomenute hrane. Od vitamina u ovom proizvodu nalazi se još i vitamini B1, B6, H , vitamin E . . .

Gvožđe sulfat, kalcijev sulfat, manganov sulfat i ostali takođe sastavni su deo istog.

Puppy Medium Cibau

Pomenuta hrana preporučuje se psima koji su štenci kao i kujama koje doje svoje mlade. Zbog njenog sastava smatra se veoma dobrom za kvalitetan život pasa.

Ovaj proizvod sadrži pileće meso koje je dehidrirano, kukuruz, rižu kao i pileću mast. U sastav iste ulaze i riblje brašno, a od ulja sadrži riblje i biljno ulje.

Sastavni deo iste takođe su i komadići sušene repe. Pivski kvasac u svom sušenom obliku takođe se nalazi u ovom proizvodu koji je veoma značajan za zdravlje pasa.

Od vitamina i minerala u Puppy Medium Cibau hrani nalazi se vitamin A, vitamin D, vitamin B1, vitamin B6, vitamin E, vitamin C i ostali.

Takođe sastavni deo ovog proizvoda su i folna kiselina, manganov sulfat monohidrat, bakarni sulfat pentahidrat, DL- metionin, cinkov oksid i ostali.

Cibau briketi za pse Adult Mini

Pomenuti proizvod smatra se savršeno izbalansiranom hranom kojom ćete moći da hranite pse koji pripadaju manjim rasama, a koji su pritom odrasli i više nisu štenci.

Sastavni deo pomenutog proizvoda predstavljaju dehidrirano pileće meso kao i dehidrirana riba, a zatim i kukuruz, riža, natrijum hlorid i koren cvekle koji je u svom sušenom obliku. Od ulja isti sadrži biljna i riblja ulja, a takođe u sastavu pomenute hrane nalazi se i pivski kvasac u sušenom obliku.

Veliki broj vitamina i minerala sastavni su deo pomenutog proizvoda, pa shodno tome ovde se nalazi vitamin A, vitamin C, vitamin E, vitamin D, a takođe i folna kiselina, kalcijum, natrijum, gvožđe, bakar i ostalo . . .

Preporučuje se konzumiranje istog uz vodu koja je sveža. Proizvod se prodaje u tri pakovanja, od 800 grama, 2 i po kilograma kao i 7 kilograma.

Cibau briketi za pse Adult Maxi 12 kg

Pomenuti proizvod namenjen je psima koji su pripadnici velikih rasa , a pritom se bave umerenim fizičkim aktivnostima.

Ovaj proizvod sastoji se od dehidriranog pilećeg mesa kao i ribe. U njemu se nalaze i komadići pulpe cvekle kao i laneno seme. Sadrži i dehidrirana kuvana jaja, pirinač, kukuruz, i biljno i riblje ulje, ali i sušeni pivski kvasac.

Od vitamina i minerala u ovom proizvodu možete naći vitamine B1, B2 i B6, vitamin A, vitamin D, vitamin H, vitamin E i ostale. . .Isti sadrži i kalijum, kalcijum, natrijum, fosfor i ostale bitne elemente.

Kao i ostala hrana, ovi briketi služe se uz svežu vodu, a u prodaji ih možete naći u pakovanju od 12 kg.

Cibau briketi za pse Sensitive Cibau jagnjetina mini

Pomenuti proizvod predviđeno je da koriste odrasli psi koji pripadaju manjim rasama i koji imaju problema sa zapaljenskim procesima kao i sa postojanjem alergija.

U njegovom sastavu ulazi jagnjetina, kukuruz , pirinač, pulpa cvekle, cela jaja kao i riblje ulje.

Iskustva i recenzije

Pomenuta hrana za pse visoko se kotira među vlasnicima pasa, jer se pokazala veoma povoljnom kada se govori o ceni iste a takođe i veoma delotvornom kada je u pitanju zdravlje pasa.

Posebno se ističe njena delotvornost kada pas ima zdravstvenih problema poput alergija ili različitih infekcija i zapaljenskih procesa jer povoljno utiče na otklanjanje istih jer psu obezbeđuje dovoljnu količinu vitamina i minerala. Iskustva sa pomenutom hranom su krajnje pozitivna.

Cena

Cene pomenute hrane se razlikuju u odnosu na težinu pakovanja pa shodno tome kreću se od 500 dinara do 5000 dinara.

Sponzorisano:

Povezani postovi